Balneario Cervantes

Campo De Tomelloso Y Valdepeñas, Santa Cruz De Mudela
Balneario Cervantes Genel
Balneario Cervantes Genel
Balneario Cervantes Öne Çıkan Resim
Balneario Cervantes Dış Mekan
Balneario Cervantes Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Balneario Cervantes
Camino Los Molinos, Km. 2 Campo De Tomelloso Y Valdepeñas, Santa Cruz De Mudela

Santa Cruz De Mudela bölgesindeki Balneario Cervantes konaklamanızda, Arroyo de la Encomienda ile 6,9 mi (11 km) ve Yacimiento del Cerro de las Cabezas Arkeolojik Sit Alanı ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Plaza de Espana ile 11,2 mi (18 km) ve Museo del Vino ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 120 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x