Hostal Posada Entreviñas

Campo De Tomelloso Y Valdepeñas, Valdepenas
Hostal Posada Entreviñas Genel
Hostal Posada Entreviñas Öne Çıkan Resim
Hostal Posada Entreviñas Dış Mekan
Hostal Posada Entreviñas Dış Mekan
Hostal Posada Entreviñas Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hostal Posada Entreviñas
SEIS DE JUNIO, 139 Campo De Tomelloso Y Valdepeñas, Valdepenas

Valdepenas bölgesindeki Hostal Posada Entreviñas konaklamanızda, Plaza de Espana ve Hz. Meryem Göğe Kabul Kilisesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Museo del Vino ile 0,5 mi (0,8 km) ve Bodegas Corcovo ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Hostal Posada Entreviñas misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x