Balmes

Barselona
Balmes Genel
Balmes Genel
Balmes Genel
Balmes Genel
Balmes Genel
Image More +62 fotoğraf
Balmes
Cl. Mallorca, 216 , Barselona

Balmes misafirlere Barselona merkezinde, Placa de Catalunya ve La Rambla ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Sagrada Familia ile 1,8 mi (2,9 km) ve Casa Batllo ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 98 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Havuz Kullanımı
Süit
Süit
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Executive
Executive Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x