Bali Taman Lovina Resort & Spa Suites

Lovina
Bali Taman Lovina Resort & Spa Suites Genel
Bali Taman Lovina Resort & Spa Suites Genel
Bali Taman Lovina Resort & Spa Suites Genel
Bali Taman Lovina Resort & Spa Suites Öne Çıkan Resim
Bali Taman Lovina Resort & Spa Suites Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Bali Taman Lovina Resort & Spa Suites
KM.6 Jl. Seririt- Singaraja , Lovina

Buleleng bölgesindeki Bali Taman Lovina Resort & Spa Suites misafirlere okyanus kıyısında, Pura Agung Jagatnatha Hindu Tapınağı ve Klenteng Ling Gwan Kiong Tapınağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Lovina Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Lovina Plajı Anıtı ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x