Bali Taman Beach Resort & Spa - Lovina

Lesser Sunda Islands, Lovina
Bali Taman Beach Resort & Spa - Lovina Genel
Bali Taman Beach Resort & Spa - Lovina Genel
Bali Taman Beach Resort & Spa - Lovina Öne Çıkan Resim
Bali Taman Beach Resort & Spa - Lovina Dış Mekan
Bali Taman Beach Resort & Spa - Lovina Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Bali Taman Beach Resort & Spa - Lovina
Jl. Raya Seririt - Singaraja Tukadmungg Lovina Lesser Sunda Islands, Lovina

Buleleng bölgesindeki Bali Taman Beach Resort & Spa - Lovina konaklamanızda, Lovina Plajı Anıtı ve Baruna Dive Center ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Lovina Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Pura Agung Jagatnatha Hindu Tapınağı ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 35 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 3 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Buleleng bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1938 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Room)
Room
Deluxe Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x