Bali au Naturel - Adults Only

Lesser Sunda Islands, Bondalem
Bali au Naturel - Adults Only Genel
Bali au Naturel - Adults Only Öne Çıkan Resim
Bali au Naturel - Adults Only Dış Mekan
Bali au Naturel - Adults Only Dış Mekan
Bali au Naturel - Adults Only Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Bali au Naturel - Adults Only
Jl. Raya Bondalem Banjar Celagi Bantes Lesser Sunda Islands, Bondalem

Bali au Naturel - Adults Only misafirlere Tejakula bölgesinde, plajda, Bondalem Beach ile 1,9 mi (3 km) mesafede ve Pura Dalem ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Angel Canyon Dalış Bölgesi ile 5,5 mi (8,9 km) ve Tangga Resifi ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Bali au Naturel - Adults Only misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

12 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Standard
Standard Oda
Bungalov
Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x