Bali at the Bay

Hunter, Nelson Bay
Bali at the Bay Öne Çıkan Resim
Bali at the Bay Dış Mekan
Bali at the Bay Dış Mekan
Bali at the Bay Dış Mekan
Bali at the Bay Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Bali at the Bay
1 Achilles Street Hunter, Nelson Bay

Bali at the Bay misafirlere Nelson Bay bölgesinde, plaj yakınında, Tomaree Ulusal Parkı ile Shoal Bay Beach 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı daire West Nelson Bay Alışveriş Merkezi ile 0,6 mi (1 km) ve Nelson Head Deniz Feneri ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde fırınlar, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirlere atari salonu/oyun odası, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (2 Bedroom Spa Retreat)
Oda
Oda (3 Bedroom Spa Retreat)
Oda
Oda (1 Bedroom Spa Retreat)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x