Balfour Place

Route 62, Cape Town
Balfour Place Öne Çıkan Resim
Balfour Place Dış Mekan
Balfour Place İç Mekan
Balfour Place İç Mekan
Balfour Place Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
Balfour Place
19 Blinkwater Road Camps Bay Route 62, Cape Town

Balfour Place misafirlere Cape Town (Camps Bay) bölgesinde, Camps Bay Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Clifton 2nd Beach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Masa Dağı ile 2,9 mi (4,7 km) ve Clifton Bay Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

5 klimalı odadan birisinde kalarak şömine ve özel havuz keyfi sürün. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Honeymoon Oda
Room
Honeymoon Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x