Baifern Homestay

Orta Tayland, Ayutthaya
Baifern Homestay Öne Çıkan Resim
Baifern Homestay Dış Mekan
Baifern Homestay Dış Mekan
Baifern Homestay Dış Mekan
Baifern Homestay Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Baifern Homestay
172/9 Moo 4, Phratuchai Orta Tayland, Ayutthaya

Ayutthaya bölgesindeki Baifern Homestay konaklamanızda, Ayutthaya Tarihi Parkı ve Chao Prap Budist Tapınağı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Wihan Phra Mongkol Bophit ile 0,9 mi (1,4 km) ve Ayuthaya Historical Study Centre ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Baifern Homestay misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Double)
Deluxe
Deluxe Oda (Double)
Deluxe
Deluxe Oda (Twin)
Room
Standard Oda (Twin)
Room
Deluxe Oda (Single)
Room
Süit (King)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x