Bahaus Resort

Dalyan, Ortaca, Muğla
Bahaus Resort Genel
Bahaus Resort Genel
Bahaus Resort Genel
Bahaus Resort Havuz
Bahaus Resort Havuz
Image More +40 fotoğraf
Bahaus Resort
Iztuzu Yolu No:25 Ortaca/Dalyan Ortaca, Muğla

Ortaca’nın palmiye ağaçları ve çam ormanları arasında keyifli bir tatil sunan Bahaus Resort, 19 tane sigara içilmeyen şık odasıyla hizmet veriyor. Dalyan’a özgü el yapımı süslemeler, ahşap mobilyalar ve Ege tarzı dekorasyonlara sahip olan odalarda uydu kanallı TV, mini buzdolabı, ortopedik yataklar ve klima gibi olanaklar da sunuluyor.

Organik ürünlerin yetiştirildiği bir tarlası bulunan butik otelde açık büfe köy kahvaltılarında, öğle ve akşam yemeklerinde burada yetiştirilen taze malzemeler kullanılıyor. Otel, çocuklu ailelere çocuk menüleri ve diyet yemekler de sunuyor.

Açık yüzme havuzunun tadını çıkarabileceğiniz otelde çocuklarınız da 6 yaş altı çocuk havuzunda ve bahçedeki geniş oyun alanlarında eğlenceli zamanlar geçirebilirler. Geniş bahçesinde hem restoran hem de hafif atıştırmalıklar sunan kafesi bulunan tesisin sıcak-soğuk içecekler bulabileceğiniz bir de havuz barı var. Açık havada spor yapabileceğiniz bir fitness salonu, voleybol ve futbol alanları bulunan otelde binlerce kitaba sahip kütüphaneyi de kullanabilirsiniz.

Konuklarına Ortaca’yı gezmeleri için ücretsiz bisikletler sunan Bahaus Resort; Dalyan çarşısına 15 dakika, Likya Kaya Mezarları’na 30 dakika, Kaunos Antik Kenti’ne 35 dakika ve İztuzu Plajı’na sadece 40 dakika yürüyüş mesafesinde.  

Dalyan merkezine 0,5 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Süit
Süit
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Süit
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x