Bagan Hotel River View

Eski Bagan
Bagan Hotel River View Genel
Bagan Hotel River View Genel
Bagan Hotel River View Genel
Bagan Hotel River View Öne Çıkan Resim
Bagan Hotel River View Dış Mekan
Image More +95 fotoğraf
Bagan Hotel River View
Near Archeological Museum, Old Bagan Mandalay Division , Eski Bagan

Nyaung-U bölgesindeki Bagan Hotel River View konaklamanızda, Bagan Arkeoloji Müzesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Pahtothamya ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Mahabodhi Paya ile 0,5 mi (0,8 km) ve Gawdawpalin Tapınağı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin Asya mutfağı alanında uzman restoranı Yathamingi Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 107 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Nehir Manzaralı
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x