Aye Yar River View Resort

Eski Bagan
Aye Yar River View Resort Genel
Aye Yar River View Resort Genel
Aye Yar River View Resort Genel
Aye Yar River View Resort Genel
Aye Yar River View Resort Öne Çıkan Resim
Image More +85 fotoğraf
Aye Yar River View Resort
Near Bu Pagoda, Old Bagan , Eski Bagan

Nyaung-U bölgesindeki Aye Yar River View Resort misafirlere tarihi bölgede, Gawdawpalin Tapınağı ve Bupaya ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Thatbyinnyu Tapınağı ile 1,3 km ve Bagan Golden Palace ile 1,3 km mesafede.

Pan Asya mutfağı sevenler için The Mekhong restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 99 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x