Badia Rooms & Breakfast

Western Sicily, Castellammare del Golfo
Badia Rooms & Breakfast Genel
Badia Rooms & Breakfast Genel
Badia Rooms & Breakfast Genel
Badia Rooms & Breakfast Öne Çıkan Resim
Badia Rooms & Breakfast Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Badia Rooms & Breakfast
Via Bizet, 7 Western Sicily, Castellammare del Golfo

Badia Rooms & Breakfast misafirlere Castellammare del Golfo merkezinde, Uzzaredru Deniz Müzesi yakınında ve Porto di Castellammare del Golfo ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Tonnara Di Scopello ile 6,4 mi (10,3 km) ve Zingaro Doğa Koruma Alanı ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 10 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Exclusive Oda, Balkon
Room
Deluxe Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x