Bacolet Beach Club

Western Tobago, Bacolet
Bacolet Beach Club Genel
Bacolet Beach Club Genel
Bacolet Beach Club Genel
Bacolet Beach Club Genel
Bacolet Beach Club Genel
Image More +87 fotoğraf
Bacolet Beach Club
73 Bacolet Street Bacolet Bay Western Tobago, Bacolet

Bacolet Beach Club misafirlere Scarborough merkezinde, Dwight Yorke Stadyumu ve Royalton Casino ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pigeon Point Plajı ile 10,9 mi (17,5 km) ve Scarborough Botanik Bahçesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Karayip mutfağı alanında uzman olan Cafe Havana yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor.

Misafirler 50 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve iPod takma konsolu ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Penthouse
Superior
Superior Penthouse
Tower
Tower Suites Sea View
Room
Bay Room
Room
Superior Room
Room
Tower Suites Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x