Comfort Inn & Suites Tobago

Western Tobago, Lower Scarborough
Comfort Inn & Suites Tobago Genel
Comfort Inn & Suites Tobago Genel
Comfort Inn & Suites Tobago Genel
Comfort Inn & Suites Tobago Genel
Comfort Inn & Suites Tobago Öne Çıkan Resim
Image More +51 fotoğraf
Comfort Inn & Suites Tobago
30 Orange Hill Road Western Tobago, Lower Scarborough

Scarborough bölgesindeki Comfort Inn & Suites Tobago misafirlere Shaw Park Cultural Complex ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Turtle Plajı ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan küçük otel Canoe Körfezi ile 8,1 km (5 mi) ve Mount Irvine Körfezi ile 8,7 km (5,4 mi) mesafede.

Comfort Inn & Suites Tobago misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 74 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 50-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x