Backpackers Inn Medellin

Medellin
Backpackers Inn Medellin Genel
Backpackers Inn Medellin Öne Çıkan Resim
Backpackers Inn Medellin Dış Mekan
Backpackers Inn Medellin İç Mekan
Backpackers Inn Medellin İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Backpackers Inn Medellin
Carrera 71a Circular 5-49 , Medellin

Backpackers Inn Medellin misafirlere Medellin (Laureles) bölgesinde, Universidad Pontificia Bolivariana ve Laureles Park ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Botero Plaza Parkı ile 2,4 mi (3,8 km) ve Poblado Parkı ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

6 odada mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, 2 Banyolu, Kule (2 bathrooms )
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x