Backby Manor

Güney Finlandiya, Espoo
Backby Manor Genel
Backby Manor Genel
Backby Manor Genel
Backby Manor Genel
Backby Manor Genel
Image More +38 fotoğraf
Backby Manor
Bodomintie 37 Güney Finlandiya, Espoo

Backby Manor misafirlere Espoo bölgesinde, plaj yakınında ve Master Golf Kulübü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Flamingo Eğlence Merkezi ile 13,6 mi (21,9 km) ve Olimpiyat Stadyumu ile 15,5 mi (25 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için The Manor ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 50 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 12 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x