Babylon

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Babylon Öne Çıkan Resim
Babylon Dış Mekan
Babylon Yerinde Yemek
Babylon Oda Manzaraları
Babylon Oda Düzeni
Image More +69 fotoğraf
Babylon
20 Avenue Mohammed 6 Residence Babylon Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Babylon misafirlere Marrakech (Kasbah) bölgesinde, Agdal Bahçeleri ve Moulay El Yazid Cami ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 1,3 mi (2,2 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Babylon misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 42 odada küçük mutfak, fırınlar ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x