Babai Village Resort

Ogliastra, Tertenia
Babai Village Resort Öne Çıkan Resim
Babai Village Resort Dış Mekan
Babai Village Resort Dış Mekan
Babai Village Resort Dış Mekan
Babai Village Resort Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Babai Village Resort
Locality Sarrala snc Marina di Tertenia Ogliastra, Tertenia

Tertenia bölgesindeki Babai Village Resort misafirlere deniz kıyısında, Foxi Manna ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Foxi Murdegu Beach ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Mudanda ile 2,8 mi (4,5 km) ve Spiaggia di Coccorocci ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Babai bar ideal, a havuz kenarı bar/oturma salonu misafirlere havuz manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 plaj barı bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlere çamaşır makineleri ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Veranda, Havuz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Veranda, Deniz Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Veranda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x