Babai Village - Abba Urci

Ogliastra, Tertenia
Babai Village - Abba Urci Genel
Babai Village - Abba Urci Öne Çıkan Resim
Babai Village - Abba Urci Dış Mekan
Babai Village - Abba Urci Dış Mekan
Babai Village - Abba Urci Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Babai Village - Abba Urci
Località Abba Urci SNC Marina di Tertenia Ogliastra, Tertenia

Babai Village - Abba Urci misafirlere Tertenia bölgesinde, plaj yakınında ve Foxi Manna ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Foxi Murdegu Beach ile 2,4 mi (3,9 km) ve Mudanda ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca dairede oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimiz için çekyat bulunmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Veranda, Okyanus Manzaralı
Room
Classic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Veranda, Okyanus Manzaralı
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Veranda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x