Baan Tawan Chai

Güney Tayland, Hua Thanon
Baan Tawan Chai Genel
Baan Tawan Chai Öne Çıkan Resim
Baan Tawan Chai Dış Mekan
Baan Tawan Chai Dış Mekan
Baan Tawan Chai Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Baan Tawan Chai
4/16 Moo 3, Namuang Laem Set Güney Tayland, Hua Thanon

Bu villa misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Laem Set Plajı yakınında ve Buda'nın Ayak İzleri ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Chaweng Plajı ile 10,6 mi (17,1 km) ve Lamai Plajı ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve DVD oynatıcı var.

Oteldeki yüz bakımı ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x