Seaview Apartment at Casavela Samui

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Hua Thanon
Seaview Apartment at Casavela Samui Genel
Seaview Apartment at Casavela Samui Genel
Seaview Apartment at Casavela Samui Genel
Seaview Apartment at Casavela Samui Öne Çıkan Resim
Seaview Apartment at Casavela Samui Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Seaview Apartment at Casavela Samui
116/1 Moo 2, Tambon Mared Laem Set Koh Samui (ve Çevre Adaları), Hua Thanon

Koh Samui bölgesindeki bu apart daire konaklamanızda, Lamai Plajı ve Laem Set Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı daire Chaweng Plajı ile 10,3 mi (16,5 km) ve Nathon İskelesi ile 12 mi (19,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Beyond The Sea restoranı okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury 2-Bedroom Condo Ocean View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x