Baan Suan Kayoo Cottage 2

Ranong
Baan Suan Kayoo Cottage 2 Genel
Baan Suan Kayoo Cottage 2 Genel
Baan Suan Kayoo Cottage 2 Genel
Baan Suan Kayoo Cottage 2 Genel
Baan Suan Kayoo Cottage 2 Öne Çıkan Resim
Image More +34 fotoğraf
Baan Suan Kayoo Cottage 2
15/4 Moo.1, Koh Phayam Meuang , Ranong

Baan Suan Kayoo Cottage 2 konaklamanızda Ranong bölgesinde, plajda, Ko Kham Adası yakınında ve Aow Khao Kwai Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Payam İskelesi ve Phu Khao Ya Dağı ile aynı bölgededir.

Baan Suan Kayoo Cottage 2 misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

11 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x