Phayamas Private Beach Resort

Ranong
Phayamas Private Beach Resort Öne Çıkan Resim
Phayamas Private Beach Resort Dış Mekan
Phayamas Private Beach Resort Yerinde Yemek
Phayamas Private Beach Resort Yerinde Yemek
Phayamas Private Beach Resort Oda Manzaraları
Image More +48 fotoğraf
Phayamas Private Beach Resort
47/8 Moo.1, T. Koh Phayam A. Meaung , Ranong

Phayamas Private Beach Resort misafirlere Ranong bölgesinde, deniz kıyısında, Payam İskelesi ve Ko Kham Adası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Ao Yai Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Aow Khao Kwai Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır.

Misafirler için 18 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Duplex Suite
Deluxe
Deluxe Double Room with Air-Conditioned
Standard
Standard Room with Air-Conditioned
Garden
Garden Twin Room with Fan
Room
Family Duplex Suite
Room
Deluxe Twin Room with Air-Conditioned
Room
Garden Double Room with Fan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x