Baan Saen Fang

Chiang Mai
Baan Saen Fang Genel
Baan Saen Fang Genel
Baan Saen Fang Öne Çıkan Resim
Baan Saen Fang Dış Mekan
Baan Saen Fang Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Baan Saen Fang
10 Thapae Soi 2, Thapae Road , Chiang Mai

Baan Saen Fang size Chiang Mai merkezinde, Riverside ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Tha Phae Kapısı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
1 Bedroom Villa
Room
Premium 1 Bedroom Villa
Room
1 Bedroom Villa
Room
Premium 1 Bedroom Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x