Baan Khun Nine

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Baan Khun Nine Öne Çıkan Resim
Baan Khun Nine İç Mekan
Baan Khun Nine Yerinde Yemek
Baan Khun Nine Yerinde Yemek
Baan Khun Nine Oda Düzeni
Image More +24 fotoğraf
Baan Khun Nine
388 Moo 9, Soi 2 Beach Road North Pattaya, Nongprue, Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Baan Khun Nine size Pattaya merkezinde, Pattaya Plajı yakınında ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu butik otel Jomtien Plajı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Khun Nine Kitchen misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 43 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Basic Süit
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x