Baan Jingjai Homestay

Ko Lanta
Baan Jingjai Homestay Öne Çıkan Resim
Baan Jingjai Homestay İç Mekan
Baan Jingjai Homestay İç Mekan
Baan Jingjai Homestay Oda Düzeni
Baan Jingjai Homestay Oda Düzeni
Image More +32 fotoğraf
Baan Jingjai Homestay
257 Moo.8 Koh Lanta Yai, Klong Nin Beach , Ko Lanta

Baan Jingjai Homestay konaklamanızda Ko Lanta bölgesinde, plaj yakınında, Klong Nin Plajı yakınında ve Khlong Khong Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Khao Mai Kaew Mağarası ile 3,6 km (2,2 mil) ve Long Plajı ile 6,6 km (4,1 mil) mesafede.

Restoranda Baan Jingjai Homestay misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

10 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Double Cottage
Basic
Basic Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x