B&B Window To The Tower

Pisa
B&B Window To The Tower Öne Çıkan Resim
B&B Window To The Tower Dış Mekan
B&B Window To The Tower Kahvaltı
B&B Window To The Tower Oda Manzaraları
B&B Window To The Tower Oda Manzaraları
Image More +29 fotoğraf
B&B Window To The Tower
Via Santa Maria 165 , Pisa

B&B Window To The Tower size Pisa merkezinde, Yatık Pisa Kulesi ve Orto Botanico di Pisa yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Viareggio Plajı ile 16,4 mi (26,4 km) ve Museo Nazionale di Palazzo Reale Ulusal Müzesi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Trattoria Toscana, B&B Window To The Tower misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x