B&B Trieste&Trento

Napoli
B&B Trieste&Trento Öne Çıkan Resim
B&B Trieste&Trento Dış Mekan
B&B Trieste&Trento Dış Mekan
B&B Trieste&Trento Oda Manzaraları
B&B Trieste&Trento Oda Manzaraları
Image More +36 fotoğraf
B&B Trieste&Trento
Via Nardones 17 , Napoli

B&B Trieste&Trento misafirlere Napoli merkezinde, Piazza del Plebiscito ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Napoli Limanı ile 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Molo Beverello Limanı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Castel dell'Ovo ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Design Apart Daire, 1 Yatak Odası (Trieste)
Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası (Trento)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x