B&B Napolì

Napoli
B&B Napolì Öne Çıkan Resim
B&B Napolì Dış Mekan
B&B Napolì Dış Mekan
B&B Napolì Dış Mekan
B&B Napolì İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
B&B Napolì
Via Chiaia 232 , Napoli

B&B Napolì size Napoli (Napoli Kent Merkezi) bölgesinde, Piazza del Plebiscito ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Napoli Limanı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Molo Beverello Limanı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Castel dell'Ovo ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 9.30 arasında ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın isteyebilmektedir.

Bu pansiyonda yakın çevrede indirimli otopark var.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Duplex)
Room
Dört Kişilik Oda (Duplex)
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x