B&B Tarantola

Salento Yarımadası (bölge), Lecce
B&B Tarantola Öne Çıkan Resim
B&B Tarantola Dış Mekan
B&B Tarantola Dış Mekan
B&B Tarantola Dış Mekan
B&B Tarantola İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
B&B Tarantola
31 Via San Nicola, 73100 Lecce, Italy Salento Yarımadası (bölge), Lecce

Lecce bölgesindeki B&B Tarantola konaklamanızda, Chiesa dei Santi Nicolo e Cataldo ve Lecce Obelisk ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Paisiello Tiyatrosu ile 1,2 mi (2 km) ve Porta Napoli Zafer Anıtı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x