B&B L'Antica Rimessa

Salento Yarımadası (bölge), Lecce
B&B L'Antica Rimessa Genel
B&B L'Antica Rimessa Genel
B&B L'Antica Rimessa Öne Çıkan Resim
B&B L'Antica Rimessa Dış Mekan
B&B L'Antica Rimessa Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
B&B L'Antica Rimessa
Via Giuseppe Casciaro n. 5 Salento Yarımadası (bölge), Lecce

Lecce bölgesindeki B&B L'Antica Rimessa konaklamanızda, Chiesa dei Santi Nicolo e Cataldo ve San Niccolò dei Greci Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Paisiello Tiyatrosu ile 1,3 mi (2,1 km) ve Lecce Obelisk ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x