B&B Sorrento Central

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
B&B Sorrento Central Öne Çıkan Resim
B&B Sorrento Central Dış Mekan
B&B Sorrento Central Dış Mekan
B&B Sorrento Central Dış Mekan
B&B Sorrento Central Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
B&B Sorrento Central
Via San Antonio 4 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

B&B Sorrento Central misafirlere Sorrento merkezinde, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 16,5 mi (26,5 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 21,4 mi (34,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Jakuzi
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x