B&B Selvarossa

Motor Valley, Bologna
B&B Selvarossa Genel
B&B Selvarossa Genel
B&B Selvarossa Genel
B&B Selvarossa Genel
B&B Selvarossa Genel
Image More +47 fotoğraf
B&B Selvarossa
Via Ippolito Nievo, 1 Motor Valley, Bologna

Bologna (Savena) bölgesindeki B&B Selvarossa misafirlere Casa di Cura Toniolo Hastanesi ve Ospedale Villa Laura Hastanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Bellaria Hastanesi ile 3,6 km (2,2 mil) ve Sant'Orsola Malpighi Hastanesi ile 5,4 km (3,4 mil) mesafede.

B&B Selvarossa misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mikrodalga fırın ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca otelde alışveriş, genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için otobüs durağı servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Ortak Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Ortak Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x