B&B San Cirillo

Roma
B&B San Cirillo Genel
B&B San Cirillo Öne Çıkan Resim
B&B San Cirillo Dış Mekan
B&B San Cirillo İç Mekan
B&B San Cirillo Oda Manzaraları
Image More +16 fotoğraf
B&B San Cirillo
Circonvallazione Gianicolense 194 , Roma

B&B San Cirillo misafirlere Roma (Gianicolense) bölgesinde, Roma Forumu ve Villa Doria Pamphili ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Pantheon ile 3,8 mi (6,2 km) ve Kolezyum ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x