B&B Porta del Salento

Salento Yarımadası (bölge), Brindisi
B&B Porta del Salento Öne Çıkan Resim
B&B Porta del Salento İç Mekan
B&B Porta del Salento İç Mekan
B&B Porta del Salento İç Mekan
B&B Porta del Salento İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
B&B Porta del Salento
Via Bastioni San Giorgio 18 Salento Yarımadası (bölge), Brindisi

B&B Porta del Salento misafirlere Brindisi (Brindisi Tarihi Kent Merkezi) bölgesinde, Bastione San Giacomo Kalesi ve Chiesa di San Benedetto ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza della Vittoria ile 0,5 mi (0,8 km) ve San Giovanni al Sepolcro Kilisesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

B&B Porta del Salento misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

Misafirler için 3 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x