Cairoli Exclusive Rooms & Suite

Salento Yarımadası (bölge), Brindisi
Cairoli Exclusive Rooms & Suite Öne Çıkan Resim
Cairoli Exclusive Rooms & Suite Dış Mekan
Cairoli Exclusive Rooms & Suite Dış Mekan
Cairoli Exclusive Rooms & Suite İç Mekan
Cairoli Exclusive Rooms & Suite Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Cairoli Exclusive Rooms & Suite
Piazza Cairoli, 5 Salento Yarımadası (bölge), Brindisi

Cairoli Exclusive Rooms & Suite misafirlere Brindisi (Brindisi Tarihi Kent Merkezi) bölgesinde, Piazza della Vittoria ve Chiesa di San Benedetto ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Bastione San Giacomo Kalesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve San Giovanni al Sepolcro Kilisesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Cairoli Exclusive Rooms & Suite misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (King)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (King)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x