B&B MSG Roma

Roma
B&B MSG Roma Genel
B&B MSG Roma Dış Mekan
B&B MSG Roma İç Mekan
B&B MSG Roma İç Mekan
B&B MSG Roma Oda Manzaraları
Image More +49 fotoğraf
B&B MSG Roma
Via Amiterno 3 , Roma

B&B MSG Roma misafirlere Roma merkezinde, Roma Forumu ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Kolezyum ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel İspanyol Basamakları ile 2,8 mi (4,5 km) ve Pantheon ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

3 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x