B&B Medinblu

Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria
B&B Medinblu İç Mekan
B&B Medinblu İç Mekan
B&B Medinblu Kahvaltı
B&B Medinblu Kahvaltı
B&B Medinblu Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
B&B Medinblu
Via Miraglia 19 Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria

B&B Medinblu misafirlere Reggio Calabria merkezinde, Ionian Sea ve Piazza Vittorio Emanuele II yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Villa San Giovanni Feribot Terminali ile 9,8 mi (15,8 km) ve Teatro Comunale Francesco Cilea ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

B&B Medinblu misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu oda ve kahvaltı sunan otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Luxury
Luxury Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x