B&B Living

Roma
B&B Living Öne Çıkan Resim
B&B Living Dış Mekan
B&B Living Dış Mekan
B&B Living Dış Mekan
B&B Living İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
B&B Living
Via Domenico Tardini 5 int.9 sca.A , Roma

B&B Living misafirlere Roma (Aurelio) bölgesinde, Istituto Dermopatico dell'Immacolata ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Sistina Şapeli ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Villa Doria Pamphili ile 2,6 km (1,6 mil) ve Via Cola di Rienzo ile 4,2 km (2,6 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve espresso kahve makinesi bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x