B&B Le Vie del Borgo

Doğu Sicilya, Castiglione di Sicilia
B&B Le Vie del Borgo Öne Çıkan Resim
B&B Le Vie del Borgo Dış Mekan
B&B Le Vie del Borgo Dış Mekan
B&B Le Vie del Borgo İç Mekan
B&B Le Vie del Borgo İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
B&B Le Vie del Borgo
Via Maggiore Baracca 5 Doğu Sicilya, Castiglione di Sicilia

Castiglione di Sicilia bölgesindeki B&B Le Vie del Borgo konaklamanızda, Taormina Sahili ve Robert Lauria Kalesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 3,7 mi (6 km) ve Corso Umberto ile 17,7 mi (28,5 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x