Tenuta Antica Cavalleria

Doğu Sicilya, Castiglione di Sicilia
Tenuta Antica Cavalleria Genel
Tenuta Antica Cavalleria Genel
Tenuta Antica Cavalleria Öne Çıkan Resim
Tenuta Antica Cavalleria Dış Mekan
Tenuta Antica Cavalleria Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Tenuta Antica Cavalleria
Contrada Cavallerian 2 Doğu Sicilya, Castiglione di Sicilia

Castiglione di Sicilia bölgesindeki Tenuta Antica Cavalleria misafirlere kırsal bölgede, Taormina Sahili ve Cuba di Santa Domenica 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Etna Dağı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Giardini Naxos Plajı ile 15 mi (24,1 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Trattoria ideal; otelin aile restoranı içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x