B&B Le Clos Saint Saourde

Route De La Lavande, Beaumes-de-Venise
B&B Le Clos Saint Saourde Öne Çıkan Resim
B&B Le Clos Saint Saourde Dış Mekan
B&B Le Clos Saint Saourde Dış Mekan
B&B Le Clos Saint Saourde Dış Mekan
B&B Le Clos Saint Saourde Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
B&B Le Clos Saint Saourde
1769 Route de Saint-Véran Route De La Lavande, Beaumes-de-Venise

Beaumes-de-Venise bölgesindeki B&B Le Clos Saint Saourde misafirlere kırsal bölgede, Domaine de Marotte ve Abbaye Ste-Madeleine ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mont Ventoux ile 21,5 mi (34,6 km) ve Chateau de Barroux Kalesi ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

B&B Le Clos Saint Saourde misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Zellige)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Beaulieu)
Süit
Süit (Castillon)
Süit
Süit (Roche d'Espeil)
Family
Family Süit (Terre de Saffre)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x