B&B L'Evajade

Route De La Lavande, Saint-Véran
B&B L'Evajade Genel
B&B L'Evajade Öne Çıkan Resim
B&B L'Evajade Dış Mekan
B&B L'Evajade Dış Mekan
B&B L'Evajade Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
B&B L'Evajade
292 CHEMIN DU BOIS ROND saint veran Route De La Lavande, Saint-Véran

Beaumes-de-Venise bölgesindeki B&B L'Evajade misafirlere kırsal bölgede, Abbaye Ste-Madeleine ve Domaine de Marotte ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mont Ventoux ile 22,4 mi (36 km) ve Chateau de Barroux Kalesi ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Kulübe
Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x