B&B La Marchesa

Sant'Anastasia
B&B La Marchesa Genel
B&B La Marchesa Öne Çıkan Resim
B&B La Marchesa Dış Mekan
B&B La Marchesa Dış Mekan
B&B La Marchesa Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
B&B La Marchesa
Via Romani Costanzo, 104 , Sant'Anastasia

Sant'Anastasia bölgesindeki B&B La Marchesa konaklamanızda, Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ve Vezüv Ulusal Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Molo Beverello Limanı ile 10,3 mi (16,6 km) ve Castel dell'Ovo ile 10,5 mi (16,8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 1 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo, Havuz Manzaralı
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x