B&B Il Varo a mare

Sicilya Güney Sahili, Santa Croce Camerina
B&B Il Varo a mare Öne Çıkan Resim
B&B Il Varo a mare Dış Mekan
B&B Il Varo a mare Dış Mekan
B&B Il Varo a mare Dış Mekan
B&B Il Varo a mare Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
B&B Il Varo a mare
Via della Colombara 65 Punta Braccetto Sicilya Güney Sahili, Santa Croce Camerina

B&B Il Varo a mare misafirlere Santa Croce Camerina bölgesinde, plaj yakınında ve Spiaggia di Torre di Mezzo ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Spiaggia di Punta Secca ile 2,8 mi (4,5 km) ve Spiaggia di Anticaglie ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

B&B Il Varo a mare misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

5 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x