A Casa di Vera

Sicilya Güney Sahili, Torre di Mezzo
A Casa di Vera Öne Çıkan Resim
A Casa di Vera Dış Mekan
A Casa di Vera İç Mekan
A Casa di Vera Kahvaltı
A Casa di Vera Banyo Tipleri
Image More +18 fotoğraf
A Casa di Vera
Via torre di mezzo 185 Sicilya Güney Sahili, Torre di Mezzo

A Casa di Vera misafirlere Santa Croce Camerina bölgesinde, plaj yakınında, Spiaggia di Torre di Mezzo ve Spiaggia di Punta Secca - Palmento ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Spiaggia di Punta Secca ile 0,9 mi (1,4 km) ve Spiaggia di Anticaglie ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada mikrodalga fırın ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 24-inç LED televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve kilitli dolap mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda (cielo)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (sole)
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda (mare)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x