B&B Il Cappero

Aeolian Adaları, Lipari Tarihi Merkezi
B&B Il Cappero Öne Çıkan Resim
B&B Il Cappero Dış Mekan
B&B Il Cappero Dış Mekan
B&B Il Cappero Dış Mekan
B&B Il Cappero Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
B&B Il Cappero
Via G. Rizzo Località Mendolita Aeolian Adaları, Lipari Tarihi Merkezi

B&B Il Cappero misafirlere Lipari bölgesinde, plaj yakınında, Contrada Diana Arkeoloji Parkı ve Marina Corta Meydanı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lipari Kalesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Museo Archeologico Regionale Eoliano ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x