B&B HOTEL Saint-Maur Créteil

Saint-Maur-des-Fosses
B&B HOTEL Saint-Maur Créteil Öne Çıkan Resim
B&B HOTEL Saint-Maur Créteil Dış Mekan
B&B HOTEL Saint-Maur Créteil Dış Mekan
B&B HOTEL Saint-Maur Créteil Dış Mekan
B&B HOTEL Saint-Maur Créteil Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
B&B HOTEL Saint-Maur Créteil
1 boulevard de Creteil , Saint-Maur-des-Fosses

B&B HOTEL Saint-Maur Créteil misafirlere Saint-Maur-des-Fosses (Adamville) bölgesinde, Bois de Vincennes ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Hippodrome de Vincennes Yarış Pisti ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Notre Dame Katedrali ile 7,9 mi (12,7 km) ve Champs-Elysees (Şanzelize) ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 75 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x