B&B Hotel Marseille Prado Parc des expositions

Provence (bölge), Marsilya
B&B Hotel Marseille Prado Parc des expositions Öne Çıkan Resim
B&B Hotel Marseille Prado Parc des expositions Dış Mekan
B&B Hotel Marseille Prado Parc des expositions İç Mekan
B&B Hotel Marseille Prado Parc des expositions İç Mekan
B&B Hotel Marseille Prado Parc des expositions Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
B&B Hotel Marseille Prado Parc des expositions
6 Rue De Cassis Provence (bölge), Marsilya

B&B Hotel Marseille Prado Parc des expositions misafirlere Marsilya (8th Arrondissement) bölgesinde, Marseille Eski Limanı ve 26th Centenary Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Velodrome Stadyumu ile 1,2 mi (1,9 km) ve Marseille Provence Cruise Terminali ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Ibis Kitchen, B&B Hotel Marseille Prado Parc des expositions misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 116 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x